Aad Harteveld (Xantara-it) jurylid bij Betafactory award

Op 18 februari werd op de Haagse Hogeschool de Betafactory award uitgereikt aan de studentenbedrijven. In de finale waren de studentenbedrijven WM projects, Shorttrack meetschaat en Deerns Connected Building overgebleven.

De jury bestond uit Irene van Geest, Sebastiaan van Bergen Henegouwen en Aad Harteveld van Xantara-it. De projecten van de studentenbedrijven bestonden uit zeer uiteenlopende onderwerpen. Gepresenteerd werden een projectplan voor het opbouwen van een windmolenpark op een inventieve wijze, het realiseren van een schaats voor de top van de shorttrack schaatsers en een visie op het ontwerpen van innovatief gekoppelde gebouwen.

Uiteindelijk heeft het projectteam WM Projects de eer in de wacht gesleept en de prijs mee naar huis mogen nemen. De prestatieverschillen tussen de teams waren zeer klein. Het team dat de meetschaats heeft ontworpen liet een topprestatie zien op degelijk technisch ontwerp. Het team van Deerns connected building liet een visie zien over het effectiever en efficiënter gebruik van energie en andere resources die ronduit vernieuwend is.

Prijswinnaars-Betafactory-feb-2016

Xantara-it, onderdeel van de Ventus groep, feliciteert WM Projects van harte met dit succes en het was inspirerend om met al deze frisse ideeën geconfronteerd te worden.