Monitoring voor Topa Verpakking B.V.

De verpakking specialist Topa heeft Xantara-it opdracht gegeven om een monitoring systeem in te richten voor de ICT omgeving van de diverse locaties.

Topa is al sinds 1922 vooraanstaand op het gebied van industriële transportverpakkingen. Kwaliteit en professionaliteit staan centraal. Topa is innovatief en ontwikkelt zelf. Het Topa Instituut test verpakkingen door het hele transporttraject te simuleren. Topa levert meer dan 3000 artikelen direct uit voorraad, produceert zelf, kan verpakkingen op voorraad houden en uitleveren op het moment dat u dat wenst.

Met het monitoring systeem wordt een hogere beschikbaarheid gerealiseerd van de ICT omgevingen middels vroegtijdige detectie van problemen en ondersteuning bij het configuratiebeleid. De monitoring wordt ingericht door Xantara-it met Check-MK software, waarmee veel ervaring is opgedaan in enterprise omgevingen.

De resultaten van de monitoring worden weergegeven beeldschermen onafhankelijk de locatie en alarmen kunnen via mail, SMS, Apps etc worden doorgegeven aan dienstdoende engineers.

Na implementatie verzorgt Xantara-it de finetuning en opleiding van de ICT beheerders voor de dagelijkse operatie.