Monitoring voor THR

logoTHR verleent aan Xantara-it de opdracht voor de inrichting van Check_MK monitoring voor haar ICT omgeving.

THR is een joint venture van de bedrijven Reesink, Ter Hoeven en AMG, die ieder een lange historie kennen als leverancier van ijzerwaren, gereedschappen en schildersbenodigdheden.
Het huidige THR is bekend als groothandel voor de meeste bouwmarkten in Nederland. Zij heeft meerdere vestigingen en een omvangrijke  ICT omgeving. Om haar klanten op alle momenten goed te kunnen bedienen heeft THR een goed overzicht in de werking van haar ICT omgeving nodig.

Xantara-it kan met trots melden dat zij voor THR een state of the art monitoring systeem mag implementeren op basis van Check_MK, een Duits monitoring product. Met dit systeem krijgt THR inzicht in de werking van haar netwerk, dataverbindingen, applicaties, databases en uiteindelijk ook in de functionele werking en performance van de applicaties waarmee zij haar klanten bedient. THR maakt daarmee dezelfde keuze als DHL, de Postcodeloterij, Topa Verpakkingen en vele anderen om voor een monitoring systeem te kiezen dat effectief en gebruiksvriendelijk is en bovendien betaalbaar en efficiënt te implementeren.

Xantara-it levert de licentie en verzorgt de implementatie, het maatwerk dasboard en de training van de applicatiebeheerders op locatie bij THR. Ook voor toekomstig support staat Xantara-it voor THR klaar.

Xantara-it is Check_MK business partner.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *