Contact Xantara-it
Vragen of vrijblijvende offerte? Bel of mail ons voor meer informatie

Cloud services

Een goed werkende IT infrastructuur is cruciaal voor uw bedrijfsvoering. Maar het managen van de IT omgeving is niet uw kernactiviteit. Het is dan een logische keuze om dit door professionals te laten uitvoeren die de continuïteit en beschikbaarheid van uw IT infrastructuur kunnen garanderen.

Xantara-it kan u hierbij ontzorgen. Sinds onze de oprichting in 2008 beheren wij voor meerdere klanten de IT infrastructuur. Afhankelijk van de klantwens voeren wij het beheer op afstand of op de locatie van de klant uit. Onze specialisten beheren proactief uw IT infrastructuur. Wij monitoren niet alleen de componenten in uw IT infrastructuur, maar ook de werking van de applicaties. En dat 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Hierdoor kunnen wij tijdig maatregelen nemen om een dreigende verstoring te verhelpen.

Onze andere diensten

Applicatiebeheer

Wij optimaliseren uw applicatiebeheer door de werking inzichtelijk te maken met onze monitoring tool, die tijdig waarschuwt voor mogelijk verstoringen in performance en beschikbaarheid. De handmatige activiteiten die benodigd zijn voor het beheer zullen wij zoveel mogelijk automatiseren.

Meer informatie

Databasebeheer

Xantara-it is de specialist in het inrichten en beheren van databases in uw complexe IT landschap. Wij monitoren de performance en de beschikbaarheid van uw databases, zodat wij tijdig maatregelen kunnen treffen om verstoringen te voorkomen. Onze kennis richt zich voornamelijk op Oracle, Postgres en SQL Server databases, maar ook NoSQL databases als Mongo en Hadoop zijn voor ons bekend.

Meer informatie

Linuxbeheer

Onze gecertificeerde Linux experts kennen als geen ander het belang van dit robuuste besturingssysteem in uw IT landschap. Door de beheeracties te automatiseren wordt het risico op fouten hierbij geminimaliseerd en kunnen uw beheerders hun tijd aan nieuwe ontwikkelingen besteden.

Meer informatie

Consultancy

Xantara-it is specialist in het inrichten en optimaliseren van uw IT beheer. De beschikbaarheid en continuïteit van uw IT infrastructuur staat hierbij centraal. Onze professionals zijn u graag van dienst om hier een bijdrage aan te leveren, bijvoorbeeld op projectbasis of via tijdelijke inhuur.

Meer informatie

Support

Xantara-it kan diverse vormen van support leveren om u te ondersteunen bij het gebruik van Checkmk Enterprise Edition. De monitoring specialisten van Xantara-it verlenen deze diensten zowel on-site als remote, overeenkomstig de wensen van uw betreffende organisatie.

Meer informatie
© Copyright 2021 Xantara IT | Cookiebeleid | Privacyverklaring | Website: Webmazing