Het werken bij Xantara-it wordt gekenmerkt door een hoge mate van klantgerichtheid. Omdat het de klanten zijn waarvoor we het doen werken we, afhankelijk van de afspraken met de klant hierover, allemaal 1 of meerdere dagen per week bij de klant op locatie. Maar ook als we niet bij de klant aanwezig zijn, houden we diens systemen toch goed in de gaten door middel van onze monitoring systemen. Zodra er een waarschuwing of alarm afgaat op een van de systemen, wordt daar direct op gereageerd door een van de collega’s.

Om steeds meer klanten te kunnen helpen bij het inrichten en beheren van hun complexe ICT infrastructuren en applicatielandschappen zijn wij op zoek naar nieuwe, leergierige en enthousiaste collega’s. Ben jij Linux System Engineer of Database Specialist en wil jij jouw talent verder ontwikkelen in een afwisselende werkomgeving waarin je wordt uitgedaagd om buiten de vaste kaders te denken?xantara_koffie

Klik dan hieronder voor de vacatures en bel of mail ons. Wil je direct solliciteren, vul dan het sollicitatieformulier in op de vacaturepagina. We maken graag een afspraak voor een eventueel gesprek.

Vacatures

Linux Specialist
Bekijk vacature
Database Specialist
Bekijk vacature