Contact Xantara-it
Vragen of vrijblijvende offerte? Bel of mail ons voor meer informatie

Werken bij

Het werken bij Xantara-it wordt gekenmerkt door een hoge mate van klantgerichtheid. Omdat het de klanten zijn waarvoor we het doen werken we, afhankelijk van de afspraken met de klant hierover, allemaal 1 of meerdere dagen per week bij de klant op locatie.

Maar ook als we niet bij de klant aanwezig zijn, houden we diens systemen toch goed in de gaten door middel van onze monitoring systemen. Zodra er een waarschuwing of alarm afgaat op een van de systemen, wordt daar direct op gereageerd door een van de collega’s.

Om steeds meer klanten te kunnen helpen bij het inrichten en beheren van hun complexe ICT infrastructuren en applicatielandschappen zijn wij op zoek naar nieuwe, leergierige en enthousiaste collega’s.

Bekijk hieronder voor de vacatures en bel of mail ons. Wil je direct solliciteren, vul dan het sollicitatieformulier in op de vacaturepagina. We maken graag een afspraak voor een eventueel gesprek.

Paul Kaijser, Database specialst

Bij Xantara-it werk ik voor verschillende klanten. Bij mijn huidige klant werk ik voor een ministerie waar een groot project veel vernieuwing moet brengen van de IT infrastructuur. Verder heb ik een beheertaak bij onze klant SIDN waar ik 1 dag in de week mijn collega’s ondersteun in het beheren van de databases en applicaties. Kortom een afwisselende baan met veel uitdaging op technisch vlak waar ik mij goed thuis voel, mede door het kleine team van specialistische collega’s die elkaar waar nodig kunnen ondersteunen.

© Copyright 2021 Xantara IT | Cookiebeleid | Privacyverklaring | Website: Webmazing