Contact Xantara-it
Vragen of vrijblijvende offerte? Bel of mail ons voor meer informatie

Linuxbeheer

Uw Linux omgeving is de basis van het applicatielandschap waarop business critical applicaties werken. Er worden daarom hoge eisen aan deze omgeving gesteld, zowel ten aanzien van beschikbaarheid als uit beveiligingsoogpunt. Als gecertificeerde Linux experts kijken wij daarom verder dan het besturingssysteem. Wij hebben ruime ervaring met het beheer van complexe IT landschappen en wij zijn bekend met meerdere beheertools zoals Satellite, Puppet en Ansible. Met de de inrichting van centrale logging en monitoring helpt wij u bij het tijdig signaleren en analyseren van potentiële problemen in uw infrastructuur. Dit draagt bij aan een hoge beschikbaarheid van uw omgeving. 

Gerelateerde producten

Onze andere diensten

Applicatiebeheer

Wij optimaliseren uw applicatiebeheer door de werking inzichtelijk te maken met onze monitoring tool, die tijdig waarschuwt voor mogelijk verstoringen in performance en beschikbaarheid. De handmatige activiteiten die benodigd zijn voor het beheer zullen wij zoveel mogelijk automatiseren.

Meer informatie

Databasebeheer

Xantara-it is de specialist in het inrichten en beheren van databases in uw complexe IT landschap. Wij monitoren de performance en de beschikbaarheid van uw databases, zodat wij tijdig maatregelen kunnen treffen om verstoringen te voorkomen. Onze kennis richt zich voornamelijk op Oracle, Postgres en SQL Server databases, maar ook NoSQL databases als Mongo en Hadoop zijn voor ons bekend.

Meer informatie

Consultancy

Xantara-it is specialist in het inrichten en optimaliseren van uw IT beheer. De beschikbaarheid en continuïteit van uw IT infrastructuur staat hierbij centraal. Onze professionals zijn u graag van dienst om hier een bijdrage aan te leveren, bijvoorbeeld op projectbasis of via tijdelijke inhuur.

Meer informatie

Cloud services

Een goed werkende IT infrastructuur is cruciaal voor uw bedrijfsvoering. Maar als het managen van de IT omgeving is niet uw kernactiviteit is, dan is het een logische keuze om dit door de professionals van Xantara-it te laten uitvoeren, zodat de continuïteit en beschikbaarheid van uw IT infrastructuur gegarandeerd is.

Meer informatie

Support

Xantara-it kan diverse vormen van support leveren om u te ondersteunen bij het gebruik van Checkmk Enterprise Edition. De monitoring specialisten van Xantara-it verlenen deze diensten zowel on-site als remote, overeenkomstig de wensen van uw betreffende organisatie.

Meer informatie
© Copyright 2021 Xantara IT | Cookiebeleid | Privacyverklaring | Website: Webmazing