Contact Xantara-it
Vragen of vrijblijvende offerte? Bel of mail ons voor meer informatie

Support

Xantara-it kan diverse vormen van support voor de geleverde producten van Red Hat en Checkmk van Tribe29 leveren. De specialisten van Xantara-it verlenen deze diensten zowel on als off site, overeenkomstig de wensen van de betreffende organisatie.

Telefonische support

Xantara-it ondersteunt telefonisch de klanten met een support contract op basis van Next Business day reactietijd. We adviseren daarbij de te volgen oplossingsmethodiek voor het probleem of vraag en putten daarbij uit onze ervaring bij klanten en de klanten van Red Hat en Tribe29( Checkmk) wereldwijd.

On-site support

In het geval van on site support verlenen we ondersteuning bij zowel het oplossen van problemen als bij het inrichten van uw monitoring systeem. Dit kan op zowel projectbasis als op basis van een periodiek bezoek waarbij we zelfs het beheer geheel of gedeeltelijk kunnen overnemen.  Een invulling wordt per klant afgestemd op de wensen op korte en lange termijn.

Checkmk product support

Tribe29, de leverancier van Checkmk, levert product support op de Enterprise Edition. Xantara-it is voor haar Checkmk klanten het aanspreekpunt voor product support en heeft de mogelijkheid om bug-fixes aan te vragen. Updates en nieuwe versies worden aangeboden op basis van de subscription overeenkomst. Ook heeft Xantara-it de mogelijkheid om door Tribe29 een maatwerk aanpassing te laten maken in de vorm van bijvoorbeeld een Plug-in die nog niet bestaat. 

Onze andere diensten

Applicatiebeheer

Wij optimaliseren uw applicatiebeheer door de werking inzichtelijk te maken met onze monitoring tool, die tijdig waarschuwt voor mogelijk verstoringen in performance en beschikbaarheid. De handmatige activiteiten die benodigd zijn voor het beheer zullen wij zoveel mogelijk automatiseren.

Meer informatie

Databasebeheer

Xantara-it is de specialist in het inrichten en beheren van databases in uw complexe IT landschap. Wij monitoren de performance en de beschikbaarheid van uw databases, zodat wij tijdig maatregelen kunnen treffen om verstoringen te voorkomen. Onze kennis richt zich voornamelijk op Oracle, Postgres en SQL Server databases, maar ook NoSQL databases als Mongo en Hadoop zijn voor ons bekend.

Meer informatie

Linuxbeheer

Onze gecertificeerde Linux experts kennen als geen ander het belang van dit robuuste besturingssysteem in uw IT landschap. Door de beheeracties te automatiseren wordt het risico op fouten hierbij geminimaliseerd en kunnen uw beheerders hun tijd aan nieuwe ontwikkelingen besteden.

Meer informatie

Consultancy

Xantara-it is specialist in het inrichten en optimaliseren van uw IT beheer. De beschikbaarheid en continuïteit van uw IT infrastructuur staat hierbij centraal. Onze professionals zijn u graag van dienst om hier een bijdrage aan te leveren, bijvoorbeeld op projectbasis of via tijdelijke inhuur.

Meer informatie

Cloud services

Een goed werkende IT infrastructuur is cruciaal voor uw bedrijfsvoering. Maar als het managen van de IT omgeving is niet uw kernactiviteit is, dan is het een logische keuze om dit door de professionals van Xantara-it te laten uitvoeren, zodat de continuïteit en beschikbaarheid van uw IT infrastructuur gegarandeerd is.

Meer informatie
© Copyright 2021 Xantara IT | Cookiebeleid | Privacyverklaring | Website: Webmazing