Wie zijn wij?

Ventusshoot2-9372-Aad-LinkedIn

Xantara-it bestaat uit een team van enthousiaste specialisten met hart voor beheervraagstukken. Met onze brede kennis, ervaring en interesse in de meest recente ontwikkelingen binnen het vakgebied durven wij te garanderen dat wij altijd een goede oplossing kunnen bieden voor uw ICT beheervraagstukken.

Wij zien iedere vorm van beheer als maatwerk: de wens van u, onze klant, staat bij ons altijd centraal. Desgewenst ondersteunen we uw organisatie 24 uur per dag, 7 dagen in de week om deze optimaal te laten functioneren, dag in, dag uit, jaar in, jaar uit

Wij zijn gecertificeerde specialisten die resultaatgericht werken naar een oplossing voor onze klanten. Wij streven naar continue verbetering van onze dienstverlening en vanzelfsprekend houden wij onze kennis actueel. Waar onze kennis ophoudt kunnen wij terecht bij onze partners, die de verdere verdieping van de techniek kunnen leveren. Zij doen dat op basis van in SLA gegarandeerde responstijden.

Onze partners zijn onder andere Check_mk, EnterpriseDB en Red Hat, die support geven op open source databases, middleware en besturingssystemen.

Onze Visie

Uit het voorgaande mag blijken dat Xantara-it applicatiebeheer benadert als een cruciaal proces. De visie van Xantara-it is dat applicatie- en databasebeheer niet alleen bestaan uit het in stand houden van de bestaande omgeving, maar ook uit ondersteunen van de verdere ontwikkeling van de applicatie.

We stoppen dan ook niet met het beheer bij de grenzen van ons vakgebied om de klant optimaal te bedienen. We nemen verder de volledige verantwoording voor het goed (blijven) functioneren van de applicatie(s).