Altijd bezig met innovaties in IT

Over ons

Xantara-it is reeds tien jaar specialist in het beheer van databases, applicaties, middleware en Linux omgevingen. Wij richten ons op klanten met complexe IT omgevingen en leveren hoogwaardige technische kennis aan onze klanten om de IT omgevingen te optimaliseren en hiermee het IT beheer te minimaliseren. Daarnaast zijn wij altijd bezig met innovaties in IT en, als de innovatie voordelen oplevert, de inzet daarvan bij onze relaties. Zo houden we ons scherp om altijd een meerwaarde te kunnen blijven leveren aan onze klanten.

Onze kennis richt zich op databases, applicaties, middleware en op Linux gebaseerde infrastructuren. Op het gebied van databases hebben wij uitgebreide kennis van en ervaring met PostgreSQL, Oracle databases en Microsoft SQL Server, maar andere varianten zijn ons zeker niet onbekend. In het applicatiebeheer nemen we zowel standaard applicaties als maatwerk applicaties in beheer. De middleware vormt een belangrijke laag voor een efficiënte werking van de applicatie, deze heeft dan ook onze volle aandacht. Producten als Oracle Weblogic, Red Hat JBoss en IBM Websphere hebben voor onze specialisten dan ook geen geheimen. Het Linux OS vormt veelal de basis voor het IT landschap. Met een goede inrichting hiervan bespaart u op toekomstige beheerkosten. Zo verzorgen we de implementatie en configuratie van tools zoals monitoring met Check_MK software of automation tool zoals Ansible om beheer van IT omgevingen efficiënter en effectiever te maken. Onze jarenlange ervaringen bij klanten met 7×24 uur beschikbaarheid is een goede basis voor outsourcing of co-sourcing van uw ICT beheer. Naast het beheer van IT omgevingen van klanten verzorgen we ook consultancy binnen onze kennisgebieden.

Wij leveren ervaring en kennis maar niet te vergeten een goede serviceverlening. De organisaties DHL Parcel, SIDN, Postcodeloterij, Aegon en BMW Dealer Support Centre vertrouwen in sommige gevallen al bijna 10 jaar het beheer hun ICT omgeving toe aan Xantara-it. Tenslotte draait het bij Xantara-it om de klant, altijd!

Vul onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Xantara-it HQ

Xantara-it HQ

Laan van Oversteen 2
2289 CX Rijswijk
070 205 02 90
info@xantara-it.nl

Routebeschrijving