Xantara-it
Intensive & innovative support

Diensten

We are specialists. All of us. Onze IT specialisten zijn gedreven professionals, met actuele kennis, relevante certificeringen en uitgebreide ervaring, die zij vaak binnen meerdere disciplines hebben opgedaan. Hierdoor zijn zij in staat een hoge kwaliteit diensten te leveren.

Over Xantara-it

Wij zijn specialisten in IT beheer. Onze IT specialisten zijn gedreven professionals, met actuele kennis, relevante certificeringen en uitgebreide ervaring, die zij vaak binnen meerdere disciplines hebben opgedaan. Hierdoor zijn zij in staat een hoge kwaliteit diensten te leveren.

Onze professionals kunnen zich uitstekend inleven in de situatie bij onze klanten. Wij leveren dan ook maatwerk, waarbij wij onze dienstverlening aansluiten op de processen van onze klanten. Wij leveren onze diensten veelal op basis van een resultaatverplichting. Wij investeren daarmee in een goede en langdurige relatie met onze klanten, zodat deze optimaal gebruik kan maken van onze IT kennis.

Xantara-it zorgt ervoor dat u uw complexe IT landschap optimaal kunt gebruiken en beheren. Dit kan zowel een on premise omgeving als een cloud-based omgeving of een combinatie van beide zijn.

Wij geloven in de vrijheid, de kracht en de betrouwbaarheid van Enterprise Open Source producten en kunnen deze inzetten om uw business een boost te geven.

Lees verder

Laatste nieuws